FOODTRUCK HUREN

RESERVEER DE FOODTRUCK

Habibi on wheelsbrengt Arabisch eten naar u toe! Op verschillende festivals door heel Nederland verrassen we liefhebbers al jaren met de aantrekkelijke geuren en smaken uit de Arabische keuken. Naar ieder festival brengen we nieuwe smaken en hapjes mee.

Wilt u onze foodtruck aan huis, de foodtruck op locatie of heeft u andere wensen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Benieuwd waar we binnenkort staan? Check de agenda

FOODTRUCK MENU – € 22,50 p.p.

Dit menu is vanaf 40 personen. De keuze bestaat uit:

  • Kebab van onze grill met pita en yoghurt-muntsaus
  • Pita gevuld met huisgemaakte falafel en hummus
  • Pita pulled chicken met salade van ingelegde citroenen en saffraanmayonaise
  • Frisse couscoussalade
  • In overleg kunnen wij ook andere gerechten serveren
SISHA LOUNGE – € 7,50 p.p.

Een sishalounge met waterpijpen en muntthee.

De foodtruck is te huren voor uw bedrijfsuitje, feest, partij, bruiloft of evenement. Samen met u stellen we een serveermenu samen. We beloven dat uw gasten versteld zullen staan van alle smaken! Op aanvraag kunnen wij daarnaast (Arabische) wijnen verzorgen.

De foodtruck huren
Onze keuken op wielen staat niet alleen op festivals! U kunt onze foodtruck huren als catering voor uw feest, bedrijfsevenement, eten op een verjaardag of op uw trouwlocatie. We rijden door heel Nederland.

Geniet van heerlijke Marokkaanse pasteitjes, gekruide kipgerechten, falafel, gamba’s en tajines. Natuurlijk geserveerd met brood met hummus, exotische salades en indien gewenst speciaal geselecteerde (Arabische) wijnen.

Eventuele vragen kunt u mailen naar: info@restauranthabibi.nl

RESERVEER DE FOODTRUCK

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogeijk contact met u op om een en ander af te stemmen. Check hier eerst of de foodtruck nog vrij is op de gewenste datum.