FOODTRUCK

RESERVEER DE FOODTRUCK

Habibi on wheels brengt de Arabische sferen naar je toe! Met elk weekend een ander festival in het vooruitzicht hopen we onze gasten in het hele land te verrassen met de aantrekkelijke geuren en smaken van onze Arabische keuken. We hebben een groot assortiment mezzes (Arabische tapas) die we afwisselend meebrengen naar de food-events. Onze persoonlijke favorieten zijn de Falafel, de Baklava en de Bastilla (een heerlijk kruidig kippasteitje).

Maar ook alle andere hapjes zijn lekkere door-eet-hapjes en krijgen menig bezoeker even stil! Om die reden hebben we op ons shirt ook staan “Hou je waffel eet je falafel” Met onze foodtruck proberen we ook Arabisch eten, in het algemeen, meer in de kijker te spelen. Kom eens proeven op een van de festivals waar we staan (check de agenda op deze pagina) of boek de truck voor uw eigen feest!

FOODTRUCK MENU – € 20 p.p.

Dit menu is vanaf 75 personen met een keuze uit:
– Kebab van onze grill met pita en yoghurt-muntsaus – Pita gevuld met huisgemaakte falafel en hummus – Pita pulled chicken met salade van ingelegde citroenen en saffraanmayonaise – Frisse couscoussalade

SISHA LOUNGE – € 7,50 p.p.

Een Sisha lounge met waterpijpen en muntthee.

De foodtruck boeken voor uw feest
Onze foodtruck is ook te boeken voor uw bedrijfsuitje, feest, partij, bruiloft of event. In overleg met u stellen we een serveermenu samen. Uw gasten zullen verrast staan van de smaken! Op aanvraag kunnen we ook (Arabische) wijnen voor u verzorgen.

Eventuele vragen kunt u mailen naar: info@restauranthabibi.nl

RESERVEER DE FOODTRUCK

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogeijk contact met u op om een en ander af te stemmen. Check hier eerst of de foodtruck nog vrij is op de gewenste datum.