CATERING 

Goed eten tijdens uw bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Restaurant Habibi verzorgt catering in Arabische stijl voor elk evenement.

Met de verhuur van tafels, stoelen, servies, tafellinnen, bar en meer kunnen wij uw event of feest compleet maken. Ook onze foodtruck  is te huren voor een verjaardag, op uw trouwlocatie of bedrijfsevenement. Zorgeloos catering op locatie voor elke gelegenheid, tot in de puntjes verzorgd!

RESERVEER DE CATERING

Bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen
Voor unieke catering tijdens uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of evenement, zit u bij Restaurant Habibi aan het juiste adres. Vanaf tien personen verzorgen wij catering op locatie in Arabische stijl. Kiest u voor een buffet met Mezze (Arabische tapas), lunch, een borrelbuffet of is onze foodtruck huren juist passend? Samen met u kijken wij naar de perfecte opties.

Met de catering van Restaurant Habibi verwent u uw gasten met alles wat de Arabische keuken te bieden heeft. We nemen als daar behoefte aan is ook graag alle randzaken uit handen: van de verhuur van tafels en stoelen tot tafellinnen, bestek en glaswerk. Ook beschikt Restaurant Habibi over een mobiele bar waar we de heerlijkste (Arabische) wijnen kunnen schenken.

Restaurant Habibi heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van catering voor bruiloften. Kies tijdens de mooiste dag van jullie leven voor smaakvolle catering waar jullie gasten van versteld zullen staan. Samen met jullie kijken we naar welke Arabische tapas en hapjes het beste bij jullie passen.

Neem gerust contact met ons op wat voor jullie de perfecte keuze is. Gaan jullie voor een buffet, of past de foodtruck juist beter? Restaurant Habibi zorgt voor passende catering op jullie trouwlocatie. Op aanvraag verzorgen we (Arabische) wijnen. Maar net wat jullie voor de bruiloft willen.

Aanvraag catering

  Voor dit aantal personen

  Voor dit aantal personen

  Voor dit aantal personen


  BUFFETTEN

   

  MEZZE BUFFET

  € 28.00p.p.

  Vanaf 20 personen. Een mezze buffet bestaande uit 5 koude en 5 warme hapjes. Onder andere bestaande uit verschillende vlees- en visgerechten en Arabisch brood met heerlijke smeersels.

  DESSERT BUFFET

  € 7,50 p.p.

  Vanaf 20 personen. Een buffet bestaande uit 4 heerlijke desserts.

  BORREL BUFFET KOUD

  € 3,75per hapje

  Minimaal 10 stuks per soort hapje. Menu bestaande uit 7 verschillende koude hapjes met afwisselend vlees, vis en vega.

  BORREL BUFFET WARM

  vanaf € 4.00 per hapje

  Minimaal 10 stuks per soort hapje. Menu bestaande uit 7 verschillende warme hapjes met afwisselend vlees, vis en vega.

  LUNCH BUFFET

  € 20,00 p.p.

  Vanaf 20 personen. Menu bestaande uit 5 gerechten waaronder soep, wrap, pita, sandwich en een Marokkaans flensje toe.

  ARABISCHE HIGH TEA

  € 26,50 p.p.

  Vanaf 10 personen. Dit buffet bestaat uit diverse hartige Marokkaanse hapjes waaronder gevulde broodjes, pasteitjes, pita’s en huisgemaakte zoetigheden als Baklava, Arabische cheesecake en Mhancha gevuld met dadels en noten. Deze high tea wordt geserveerd met diverse smaken thee en verse muntthee.

  FOTOGALLERIJ